Wil je graag fotograferen in een studio, maar heb je geen idee hoe er aan te beginnen? Of lijkt al dat materiaal hopeloos complex ?
Dan is onze workshop Studio Fotografie iets voor jou!

Agenda

Volgende zaken komen aan bod:

  • Werken met flitsers
  • Werken met licht adapters (softbox, e.d)
  • Standaard licht opstelling

ℹ️ De workshop duurt 90-120 minuten

Kostprijs

De workshop kan gevolgd worden alleen of in kleine groep.

  • 1-op-1 workshop: 150 EUR incl. BTW
  • Groepsworkshop: 97 EUR incl. BTW

Benodigdheden

  • Basiskennis fotografie (diafragma, sluitertijd, iso)
  • Basiskennis over de werking van je camera (kunnen werken met manuele stand)
  • Camera met hot-shoe aansluiting

Wanneer?

Je kan een 1-op-1 workshop boeken via de online boekingstool (klik op de onderstaande knop) tijdens de week om 20u of in het weekend tussen 10u & 18u.

Boek je liever tijdens de kantooruren, neem dan even contact met ons op en we kijken wat we kunnen doen.

De groepsworkshop organiseren we als er vraag naar is. Deze workshop wordt gegeven aan maximaal 3 deelnemers tegelijk. Heb je hiervoor interesse, neem dan contact met ons op!

Naast workshops bieden we ook de optie aan om tijdens je boeking begeleid te worden door ons. Handig als je niet helemaal zeker bent dat alles vlot verloopt. Je kan deze optie selecteren in het boekingsformulier tijdens je boeking.

Deelnemers aan het woord

Heel toffe workshop studioflitsen geboekt. Mijn eerste ervaring qua flitsen in de studio. Alles was goed uitgelegd, praktijk deel zat er ook tussen. Ik ben echt tevreden. Nu kan ik mijn klanten niet enkel buiten een shoot voorstellen maar ook in een mooie moderne studio met zo veel mogelijkheden voor creatie! Zeker een aanrader!

Anastasia

A Studio Photography

Super duidelijke workshop studioflitsen gevolgd. Zeer compleet en na deze workshop kan je perfect zelfstandig aan de slag in de fotostudio welke uitgerust is met alle nodige materialen. Proper, volledig en super vriendelijke eigenaars. Een aanrader!

Kimberley Janssens

Gewoon Wij Fotografie