Bij een professionele fotostudio hoort ook professioneel materiaal. Daaraan is er bij ons geen gebrek. Hieronder vindt u een lijst van de belangrijkste materialen die u in de fotostudio vindt.

Belichting

De studio beschikt over 3 Honey Badger Unleashed flitskoppen met een vermogen van 320W/s en een maximum recycle tijd van 1s

Deze draadloze afstandsbediening van Interfit past gewoon op de hot-shoe mount van je camera. Naast het draadloos synchroniseren van de flitskoppen kan je met deze afstandsbediening ook de lichtintensiteit van elke flitskop apart bedienen vanop je camera

De Bowens Grandpara softbox is met zijn 140cm moeilijk te missen in de studio. Deze grote softbox is met name geschikt voor portretfoto's en productfotografie waarbij zacht licht de voorkeur heeft en uniforme verlichting belangrijk is

De beauty dish staat gekend om zijn specifiek licht / schaduw patroon en mag dus niet ontbreken in onze studio

Grids zijn een natuurlijke aanvulling voor reflectors en laten toe om het licht nog meer te richten

Er zijn 2 veelzijdige reflectie schermen aanwezig. Deze kunnen wit / zilver / goud / grijs /zwart zijn naargelang uw wensen. Ze kunnen ook gemonteerd worden op een statief om handenvrij te werken.

Achtergrond

Er zijn verschillend gekleurde achtergrond papieren beschikbaar. Deze zijn gemonteerd op een elektrisch rol systeem zodat u makkelijk het juiste kleur kunt afrollen. Het papier heeft een breedte van 2,72m. 

Indien u een specifieke kleur in gedachten hebt kan u dit bij uw boeking doorgeven, dan zorgen wij dat dit alvast gemonteerd is voor u. De beschikbare kleuren zijn: Wit / Gebroken wit / Zwart / Geel / Rood / Blauw / Roze

Naast gekleurd papier, beschikt de studio ook over verschillende vinyl achtergronddoeken die u kan gebruiken om uw studioshoot aan te kleden.

Dit achtergrond statief kan gebruikt worden om verschillende decors te creëeren of om bv. de beschikbare gordijnen of vinyl achtergronden op te hangen. U kan deze ook gebruiken om uw eigen achtergronden op te monteren. Dit statief gaat tot 2.5m hoog en 3m breed. De nodige klemmen zijn uiteraard ook beschikbaar.

Er zijn 2 sets beschikbaar.

Product fotografie

Om professionele product foto's te produceren kan u gebruik maken van onze product tafel. Door de doorschijnende ondergrond kan u gemakkelijk de juiste foto's voor uw webshop maken. De kunststof plaat heeft een glanzende en een matte zijde die u kunt gebruiken afhankelijk van het gewenste resultaat. De afmetingen van de tafel zijn 200cm bij 100cm.

Materiaal – product achtergrond – marmer
Materiaal – product achtergrond – hout

De studio beschikt over verschillende flat-lay achtergronden voor product fotografie met marmer patronen.
De achtergronden meten 57 bij 87 cm en kunnen gebruikt worden in combinatie met de product tafel.

Attributen

Er zijn enkele bankjes / poefjes / krukken beschikbaar om uw modellen en klanten comfortable te kunnen laten zitten

Automatische zeepbellenblazer voor een magisch of speels effect

Rookmachine voor een mysterieus effect

Dankzij de haken in het plafond is het mogelijk om zaken op te hangen, zoals deze schommel voor 1 persoon. De schommel kan versierd worden met bloemenranken of klimop.

Je kan ook je eigen materiaal (bv. hoepel) meebrengen.

De brede schommel kan gebruikt worden om 2 personen te laten plaatsnemen.

De schommels kunnen tot 250kg dragen.

De aanwezig props mogen vrij gebruikt worden. U vindt er o.a verschillende valse bloemen en bloemblaadjes, kroontjes, petten, rollen thule en letterborden.

Camera

Indien je zelf niet beschikt over een eigen camera, dan is onze onze camera beschikbaar om te huren tijdens je shoot. 
De camera kan gebruikt worden met de beschikbare lenzen.

Bij de huur van de camera zit geen geheugenkaartje inbegrepen, je kan er zelf eentje meebrengen (formaat: SD Kaart) of een bij ons aankopen voor 25 EUR (incl. BTW) met capaciteit van 128GB.

De Canon EOS 6D mark II body is een full frame spiegelreflexcamera voorzien van 26,2 megapixel sensor en een DIGIC 7-processor.

Hij biedt de hoogste beeldkwaliteit en is geschikt voor reisfotografie en portretfotografie. De Canon EOS 6D mark II beschikt over een 45-punts Autofocus (AF) systeem met brede instelmogelijkheden en zorg voor een snelle focus op jouw onderwerp.

  • Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM
  • Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
  • Canon EF 50mm f/1.8 STM
  • Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM II